www.mobarn.noVåre barnehager

Vi har kjøpt Hlín-kroker, for å verne om de minste.

Grande Fabrikker skriver: "Det har skjedd alvorlige ulykker hvor barn har blitt hengende fast i kroker og snorer. En konsekvens av dette er at flere barnehager har fjernet de såkalte ankerkrokene på garderobehyllene. En garderobe uten opphengsmulighet gir dårlig bruksverdi. Vi på Grande ønsket derfor å finne en løsning hvor vi gav opphengsmuligheten tilbake, uten at den utgjør en sikkerhetsrisiko for barna. Vi utviklet derfor Hlín, en garderobekrok som tåler vanlig vekt fra klær, utstyr og mindre sekker, men løser ut og faller ned hvis vektbelastningen blir for stor."

 

 

I desember 2017 investerte vi i Hlín-kroker fra Grande Fabrikker i Innfjorden. Knaggene ble solgt og montert av en ungdomsbedrift tilknyttet Romsdal videregående skole. Vi takker Grande for et flott produkt og elever og lærer for godt utført arbeid.

Hlin er en gudinne fra norrøn mytologi og navnet betyr beskytterinne.

Hlin gjør hverdagen tryggere for små barn. Den norskproduserte garderobekroken har som mål å redusere risikoen for tragiske ulykker i barnehagene. Hlin løses ut når belastningen blir for stor. Etterpå klikkes den på plass igjen.

Hlin er kåret til årets produkt av Norsk Industri møbel og interiør, og har mottatt merket for god design.

Vi anbefaler produktet til andre som har sikkerhet i høysetet!